Finsbråten

Smørbrød med lun Gullpostei

Skap magi på tallerkenen med dette herlige smørbrødet!

Start med å legge baconskivene utover en stekeplate. Stek så baconet i stekeovnen ved 200 grader til det er sprøtt. Ta det ut av stekeovnen og legg baconet på fat med tørkepapir slik at resterende fett kan bli observert. La det hvile.

Skru ned temperaturen til 70 grader. Ta av plastlokket og plastforseglingen av Finsbråten Gullpostei og sett denne i ovnen til den er varm og deilig. Mens denne lunes, stek noen luftige surdeigsskiver i smør til de blir gylne og sprø på begge sier.

Nå er det på tide å bygge opp smørbrødet: Smør godt med smør på hver surdeigsskive. Legg deretter den varme Gullposteien i skriver, akkurat så tykke som du liker. Legg på noen deilige skiver av det sprøstekte baconet.

Topp herligheten med sylteagurk og generøse mengder sprøstekt løk.

Nå er det bare å sette tennene i denne fantastiske smaksbomben og nyte med alle sansene!

Finsbråten kan også by på hvitløkspatè og pepperpatè dersom du ønsker å utfordre det tradisjonelle smørbrødet.

2-3 porsjoner

Ingredienser

  • 1 pk Finsbråten ovnsbakt Gullpostei
  • 1 pk Finsbråten Orginalen Bacon
  • 2-3 skiver godt brød. Helst surdeigsbrød
  • Sylteagurk i skiver
  • Sprøstekt løk i små biter til topping
  • Masse deilig smør