![](https://images.prismic.io/finsbraten-no/23d80dea-fa05-4423-a658-da9fd008a3ab_Mexican_front_Job_3792.jpg?auto=compress,format&rect=0,712,3000,2000&w=3000&h=2000&w=1500)
![](https://images.prismic.io/finsbraten-no/23d80dea-fa05-4423-a658-da9fd008a3ab_Mexican_front_Job_3792.jpg?auto=compress,format&rect=0,686,3000,2000&w=3000&h=2000&w=800)
Meksikansk Carnitas
1 - Tøm posens innhold i en stekepanne
2 - Varm opp på middels varme under omrøring
3 - Som Taco? server gjerne med tomatsalsa, syltet rødløk og avokado på små lune maistortillas.
4 - Som burritos? Server gjerne tortillas med ris eller potetstappe, guacemole og revet ost.
5 - Dryss over frisk koriander og limesaft ved servering. God middag!
3 porsjoner
Ingredienser
- 1 pk Finsbråten Slow cooked svinenakke meksikansk carnitas
- Tomatsalsa
- Avokado
- Syltet rødløk
- Små eller mellomstore tortillas
- Revet ost
- Ris og potetstappe
- Frisk koriander
- Lime