Finsbråten

Pasta med chorizo og bacon

Lurer du på hva du skal lage til lunsj på hjemmekontoret? Eller kanskje du trenger en god vri på frokost eller kveldsmat?
Prøv denne saftige toast-varianten med omelett og vårt deilige bacon og krydderskinke.

Slik gjør du:

  1. Kok opp vannet til pastaen, og skjær opp chorizo, sjalottløk og hvitløk.
  2. Ha pastaen i vannet, og la den koke til den er “al dente”.
  3. Mens du venter på pastaen steker du chorizo og løk kjapt i en varm panne.
  4. Bland sammen eggeplommer, matfløte, parmesan og pepper i en liten bolle.
  5. Hell av (nesten alt) vannet i kasserollen når pastaen er ferdig.
  6. Vend inn alt som er i stekepannen samt spinaten, i kasserollen med pasta.
  7. Bland der etter inn sausblandingen og cherrytomater, og skru av varmen.
  8. Topp med basilikum, eventuelt smak til med salt & pepper.

Nyt!

1 porsjoner

Dette trenger du:

  • 1 pk Finsbråten Chorizo Knäcker og Bacon
  • Tagliatelle eller annen pasta du liker
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 100 gram spinat
  • 2 stk eggeplommer
  • 1 dl matfløte
  • En neve parmesan
  • Cherrytomater
  • Salt, pepper & litt basilikum