Finsbråten

Baconpinner

Vil du lage digge baconpinner til tursnacksen eller matpakka?

Slik gjør du:

  1. Rull ut deigen og smør på pisket egg.
  2. Strø over cheddar og kjevle osten inn i deigen.
  3. Del deigen i strimler med pizzaskjærer.
  4. Brett deigen så langendene møtes, og tvinn deretter deigen så strimlene ser ut som "skruer".
  5. Surr bacon rundt og rull emnene i sukker og rosmarin.
  6. Topp med litt salt og pepper etter ønske.
  7. Stekes på 190 grader varmluft i 20-25 minutter. (Kan også preppes hjemme og stekes på bål, eller lage alt på tur).

Nytes ferske rett fra ovnen eller pakk med deg i tursekken eller på jobb. Smaker ypperlig for seg selv eller som supert tilbehør til suppe!

1 porsjoner

Dette trenger du:

  • 1 ferdig pizzadeig
  • 2 pakker Finsbråten bacon
  • 150-200 g revet cheddar
  • 1/2 kopp brunt sukker
  • 2 ss tørket rosmarin (kan bruke fersk også)
  • Salt og pepper
  • 1 egg