Finsbråten

Om oss

Vi i Finsbråten er stolte over å ha levert kvalitetsprodukter siden 1951. Da brødrene Osvald, Frank og Kåre Finsbråten for 70 år siden startet å lage kjøttprodukter i kjelleren på småbruket på Eidsvoll, ble dette starten på et eventyr som lever videre den dag i dag. Med gode produkter fulgte vekst, og brødrene kunne etter hvert flytte bedriften inn i produksjonslokaler i hjembygda, og ble en betydelig arbeidsplass på hjemplassen.

Fra å være en lokal bedrift med en håndfull ansatte i 1951, har Finsbråten vokst til å være en betydelig aktør i norsk matproduksjon, med tre produksjonsanlegg og nærmere 10 millioner produkter solgt i 2020.

 

Finsbråten har siden oppstarten vært en utfordrer til de store leverandørene. Gjennom innovasjon og pågangsmot har vi blitt en landsdekkende aktør innen flere produktkategorier. Med vår Knäcker-serie var vi den første pølseprodusenten som solgte spesialpølser i dagligvaren i Norge. Vi jobber kontinuerlig med å bidra til nyskaping og utvikling, og lanserer jevnlig nye smaker og varianter av våre produkter.

 

De ansatte i Finsbråten møter daglig på jobb med et mål om å lage produkter av høyest mulig kvalitet, et ord som over tid er blitt synonymt med Finsbråten. Dette gjør vi for at du der hjemme skal kunne nyte pålegg og kjøttprodukter laget med kjærlighet for kvalitet, hver eneste dag i uken!

 

Vi er stolte av å kunne si at vi har vunnet en rekke utmerkelser for våre produkter, hvor vi tilnærmet årlig har vunnet NM gull i kjøttprodukter!

(Gull i 2019, 2017, 2016, 2015 og 2014, samt en rekke sølv og bronse).